Soundtrack VOL. II op het Jonge Harten Festival

Soundtrack VOLUME II (2020)
Voor de sequeel van dit project bundelde BrotherTill hun krachten met Karel van Laere. Soundtrack VOLUME II zou te zien zijn tijdens het Jonge Harten Theaterfestival. Vanwege het coronavirus kon het festival dit jaar helaas niet plaatsvinden. Om de creativiteit toch door te laten stromen hebben theatermakers Nastaran Razawi Khorasani, Jimi Zoet, Karel van Laere en BrotherTill samen met de productiegroep twee keer tien dagen geëxperimenteerd. Met een binaural headset in de hoofdrol onderzoeken Nastaran en Jimi samen met de spelers de krachten en valkuilen van immersief 3D geluid. Vertrokken vanuit het thema ‘wat we allemaal niet zien’ nemen Karel en Mathijs met de Productiegroep de controle over elke pixel in het kader van je beeldscherm. HIDDEN TRACK was een livestream performance op YouTube.

Een deel van de voorstelling zal tot betere tijden een ‘hidden track’ blijven voor publiek, het werk van Mathijs en Karel zal online zaterdag 14 november live te zien zijn. Powered by Jonge Harten, performed en De Noorderlingen.

Share this article

Makers: Nastaran Razawi Khorasani, Jimi Zoet, Brothertill, Karel van Laere
Spel: Productiegroep van De Noorderlingen: Sarah Tigelaar, Julius van der Laan, Floor Harrijvan, Demi Dijstelberge, Rafael van der Ziel, Samuel Hento
Artistieke coördinatie: Lotte Lohrengel
Techniek: Herman van Keulen
Beeld: Boris Stokman

Audio / Video

Teksten / Gedichten

Press

Tags

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief